Bart Fotografie | Poëtische Paddenstoelen

Poëtische paddenstoelen, plat op je buik

Zo aan het einde van de zomer tot aan de winterperiode komen de paddenstoelen weer tot leven. In vele varianten schieten ze de grond uit. Een schitterend onderwerp om in alle rust je camera op uit te testen.

De camera
Korte uitleg over de basistechniek van een camera in combinatie met lenzen en de lichtomstandigheden. We gebruiken geen kunstlicht, maar werken met natuurlijke omstandigheden.

Het onderwerp
Vooraf heb ik voor u al de plekjes verkend waar we mooie paddenstoelen, korstmossen, schimmels en zwammen kunnen aantreffen. Maar gaandeweg zullen we ook zelf op speurtocht gaan.

De nabewerking
Een foto uit welke camera dan ook, is niet af. Dus leg ik uit wat je minimaal moet doen aan een beeld, zodat je er echt het allerbeste uithaalt.

De cursus is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden die al wel weten hoe je foto’s moet maken met de eigen camera, maar die er dus meer uit willen halen. Zowel tijdens het fotograferen als in de nabewerking. We starten van 9.00 uur tot 10.00 uur met de theorie. Dan gaan we tot 15.00 uur fotograferen. Daarna behandelen we de fotonabewerking tot 16.00 uur.

Kosten per persoon; 125 euro (de tweede en volgende persoon tegelijkertijd aangemeld, 100 euro).
Groepsgrootte tot maximaal 4 personen.
Koffie, thee, frisdranken en reiskosten (binnen een straal van 25 km. rondom Garderen, daarbuiten € 0,19 p.km) zijn inbegrepen, lunch is voor eigen rekening. De workshops kunnen alle dagen van de week gegeven worden gedurende het gehele paddenstoelenseizoen.

Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar workshops@bartfotografie.eu
Wil je liever in een groep deze workshop volgen? Ga dan naar www.photounited.nl