Bart Fotografie | Photo United

Photo United: De fotoworkshop aanbieder die er moest komen!
 

Logo Photo United kleinLogo Photo United klein

‘Masters of Light’ Bart Stornebrink, Jeroen Stel en Mike Muizebelt zijn de oprichters van dit professionele workshopbedrijf. Zij hebben als beroepsfotograaf al tientallen jaren ervaring opgebouwd, ervaring die zij graag delen met andere fotografen. Ieder voor zich heeft een lange geschiedenis als fotodocent en reisbegeleider achter zich en daarmee is iedere cursist verzekerd van professionele en doelgerichte kennisoverdracht.


Photo United zet de professionele standaard op het gebied van fotoworkshops neer. Bart, Jeroen en Mike hebben samen meer dan 1.000 workshops gegeven en zo’n 10.000 amateurfotografen op weg geholpen naar een hoger niveau.

Je kunt met recht zeggen dat zij hun strepen wel hebben verdiend. Bij Photo United draait het om vakkundige docenten, interessante locaties, kwalitatief goede lesstof, veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte en een gezellige sfeer tijdens de workshops. Ingrediënten voor workshops die inspireren en motiveren!

Door heel Nederland organiseren de fotografen van Photo United workshops in diverse categorieën, zoals landschap, macro, straat- en reisfotografie, portretten en wild life onderwerpen. Daarnaast worden door het jaar heen diverse cursussen en masterclasses georganiseerd en worden privéworkshops gegeven.

Regelmatig nodigen zij gastdocenten uit die gespecialiseerd zijn in een specifiek foto onderwerp. Door deze veelzijdigheid en afwisseling is er dus altijd een workshop of cursus die je aanspreekt. Wil je tijdens een reis je kennis en portfolio verbreden? De fotografen van Photo United organiseren fotoreizen die je terug kunt vinden op het platform.

Photo United nodigt je van harte uit om een workshop te volgen en zelf te ervaren hoe goed deze beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen. Onze fotografen hebben maar één ding voor ogen; dat je sprongen maakt; van plezier en in je fotografie. Zodat we straks allemaal een ‘master of light’ zijn.

Met vriendelijke klik, Bart, Jeroen en Mike
https://www.photounited.nl