Bart Fotografie | Magische Macro

Workshop macrofotografie, oog voor het kleine

Het gehele jaar door is er wel een macro onderwerp te vinden dat de moeite waard is. Wellicht dat de maanden januari, februari en maart wat saai zijn, maar met een beetje vorst verandert dat al gauw. Ik geef de workshops voor diverse macro onderwerpen, afhankelijk van het seizoen en de wensen. Ook deze workshop bestaat uit drie modules.

De camera
Korte uitleg over de basistechniek van een camera in combinatie met lenzen en de lichtomstandigheden. We gebruiken geen kunstlicht, maar werken met natuurlijke omstandigheden.


Het onderwerp
Vooraf heb ik voor u al de plekjes verkend waar we mooie macro onderwerpen kunnen aantreffen. Maar gaandeweg zullen we ook zelf op speurtocht gaan in diverse biotopen.

De nabewerking
Een foto uit welke camera dan ook, is niet af. Dus leg ik uit wat je minimaal moet doen aan een beeld, zodat je er echt het allerbeste uithaalt.

De cursus is bedoeld voor fotografen vanaf 16 jaar die al wel weten hoe je foto’s moet maken met de eigen camera, maar die er dus meer uit willen halen. Zowel tijdens het fotograferen als in de nabewerking.
We starten van 9.00 uur tot 10.00 uur met de theorie. Dan gaan we tot 15.00 uur fotograferen. Daarna behandelen we de fotonabewerking tot 16.00 uur.

Kosten per persoon; 125 euro (de tweede en volgende persoon tegelijkertijd aangemeld, 100 euro).
Groepsgrootte tot maximaal 4 personen.
Koffie, thee, frisdranken en reiskosten (binnen een straal van 25 km. rondom Garderen, daarbuiten € 0,19 p.km) zijn inbegrepen, lunch is voor eigen rekening. De workshop kan op alle dagen van de week gegeven worden gedurende het gehele jaar.

Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar workshops@bartfotografie.eu