Bart Fotografie | Kunnen dieren lachen?

Workshop dierentuin fotografie, kunnen dieren lachen?

Waar vind je meer fotogenieke modellen dan in de dierentuin. Lekker compact alles bereikbaar op de vierkante kilometer. Thema van deze workshop is “Kunnen dieren lachen?”. We maken portretten van dieren en kijken of we emoties kunnen waarnemen. En we ontdekken dat dieren echt heel anders zijn dan mensen.

De camera
Korte uitleg over de basistechniek van een camera in combinatie met lenzen en de lichtomstandigheden. We bekijken welke lenzen geschikt zijn voor dierfotografie.

Het onderwerp
Vooraf kiezen we samen een geschikte dierentuin uit. Daar verzamelen we en wandelen als groepje door die dierentuin heen. De sport is zo te fotograferen dat het niet zichtbaar is dat het om een dier in gevangenschap gaat.

De nabewerking
Een foto uit welke camera dan ook, is niet af. Dus leg ik uit wat je minimaal moet doen aan een beeld, zodat je er echt het allerbeste uithaalt. Vooral bij dieren in gevangenschap zijn er vaak storende elementen in beeld. Die leren we weg te poetsen.

We starten om 10.00 uur bij de dierentuin naar keuze en bespreken daar ook meteen kort de theorie. Dan gaan we tot 14.00 uur fotograferen. Daarna behandelen we de foto nabewerking tot 16.00 uur.

Kosten per persoon; 125 euro (de tweede en volgende persoon tegelijkertijd aangemeld, 100 euro).
Groepsgrootte tot maximaal 4 personen. Koffie, thee, frisdranken en reiskosten (binnen een straal van 25 km. rondom Garderen, daarbuiten € 0,19 p.km) zijn inbegrepen, lunch en entree is voor eigen rekening. De workshop kan op alle dagen van de week gegeven worden gedurende het gehele jaar.


Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar workshops@bartfotografie.eu
Wil je liever in een groep deze workshop volgen? Ga dan naar www.photounited.nl