Fotoreis naar Hongarije, vogels fotograferen vanuit schuilhutten

Nog 1 plek vrij. Boek snel en ontvang 10% korting!

Hongarije staat bekend om zijn uitbundig vogelleven. Naast dat er vele Europese soorten zijn waar te nemen, ligt het land ook strategisch voor de meer Euraziatische soorten. In samenwerking met onze partner ter plaatse, hebben we een fantastische week vogelfotografie voor jou samen gesteld.

We gaan een hele week lang elke dag in diverse vogelhutten van heel dichtbij vogels fotograferen. Denk je eens in dat je in een week tientallen soorten vogels op de gevoelige plaat kunt vastleggen. De hutten zijn (bijna) allemaal uitgerust met glas, waardoor je in de hut gewoon je eigen gang kunt gaan, terwijl de vogels aan de buitenkant dat ook doen. Dat maakt de kans op succesvolle opnames extra groot.

We hebben de beschikking over een aantal fotohutten die allemaal zijn gesitueerd op verschillende locaties bij verschillende vogelsoorten. Iedere dag bezoeken we dus wel een andere hut. Bevalt een hut je goed, dan kunnen we zelf bepalen of we die nog een keer over doen. De chauffeurs rijden ons privé op aangeven naar elke plek op elk gewenst moment.

Je verblijft in een prachtig hotel midden in het Hortobágy National Park. We genieten van een volpension accommodatie midden in de natuur. Alles is inclusief. Je hoeft dus nergens meer aan te denken, behalve dat je je wekker op tijd zet. Want we gaan s’morgens heel vroeg op pad. We willen eerder in de hut zijn dan dat de vogels wakker worden. Op die manier verstoren we het vogelleven zo min mogelijk en hebben we meer kans op unieke waarnemingen.

Alle transfers ter plaatse zijn geregeld en we kunnen elke dag overleggen wat we de dag daarop gaan doen. Een hele relaxte en flexibele week vogelfotografie dus. Ter plaatse regel ik alles en uiteraard begeleid ik jou alle dagen om je te leren betere vogelfoto’s te maken. En s’avonds na het diner bekijken we elkaars foto's bij een lekker drankje, zodat we ervaringen en kennis kunnen delen.

Datum vertrek op dinsdag 6 juni en terugvlucht op maandag 12 juni.
Prijs all in € 1.495,00*

*Je moet alleen voor eigen rekening en verantwoordelijkheid je eigen vliegticket regelen.

Als je met ons mee wilt, schrijf je dan nu in. Of bel met 0653384575 voor meer informatie.