Hut- en chaletverhuur voor vogelliefhebbers

In Garderen op de Veluwe (Nederland) ligt een kleine fotohut midden in het bos. Op deze locatie zijn tevens twee permanente schuiltentjes met voerplekken aanwezig van waaruit met diverse achtergronden bosvogels gefotografeerd kunnen worden. Het hele jaar door wordt er gevoerd en de vogels zijn er daardoor niet schuw en laten zich gemakkelijk lokken en benaderen. De foto settings zijn bewust zo opgesteld dat het ook zeer geschikt is voor mensen met kortere brandpunt afstanden. Maar vooral om de hoogste kwaliteit te kunnen halen, doordat de vogels soms op maar twee meter afstand zitten. De locatie is geschikt voor twee fotografen tegelijk. Alle bosvogel soorten komen op deze locatie, inclusief eekhoorn en konijn.

De kosten zijn 50 euro voor de eerste persoon per hele dag, vanaf 8.00 uur in de zomer en vanaf 9.00 uur de rest van het jaar (i.v.m. het aanwezige licht). De tweede persoon betaalt slechts 25 euro. Kinderen onder de 18 zijn gratis. Ik hanteer geen dagdelen. De vijfde keer in hetzelfde kalenderjaar is GRATIS. Vooraf reserveren, betaling à contant. Afzeggen vanwege weersomstandigheden is zonder consequenties. Er wordt dan wel een nieuwe datum gepland.

Daarvoor heb je;

  • 3 ingerichte fotospots
  • 100% vogelgarantie (minimaal 15 soorten, waarvan enkele unieke)
  • Het gebruik van de hut, stoeltjes en de schuiltenten
  • De fotoplekken voorzien van fraai decoratiemateriaal
  • Voorafgaande voerperiode, voer beschikbaar.

En de koffie met een versnapering staat voor je klaar en het gebruik van het sanitair is inbegrepen.
Bel of mail even voor de beschikbaarheid; 0653384575, bart@bartfotografie.eu


Overnachten kan bij deze vier hotels, allen op minder dan vijf minuten:
http://www.charmehotels.eu/nl/garderen (dichtste bij)
http://www.bilderberg.nl/hotels/hotel-speulderbos
http://www.bilderberg.nl/hotels/residence-groot-heideborgh
http://www.boshotelgarderen.nl


Huur recreatiechalet
Er is ook een mogelijkheid om het vakantiechalet te huren. Dat staat vlak naast de fotohut. Accommodatie voor drie volwassenen, of echtpaar met twee kinderen. 125 euro per dag all-in (100 euro bij 4 t/m 7 dagen huur). Dus inclusief de fotospots. Minimale periode van drie dagen inclusief een weekeinde. De dag van aankomst (tussen 9.00 en 10.00 uur) plus de eerste overnachting geldt als de eerste dag. Je vertrekt ook weer tussen 9.00 en 10.00 uur (de ochtend na de laatste dag). Bel voor de beschikbaarheid en voorwaarden 0653384575. Geen huisdieren en roken is niet gewenst in het chalet.
Beschikbare periodes in 2018; 21 t/m 28 april, 15 t/m 21 mei, 27 mei t/m 2 juni, 7 t/m 10 juni, 5 t/m 8 juli.

 

Een paar spelregels die bij mijn fotolocatie horen;
- Er wordt NIET gevoerd rond de vijver! De reden is, dat ik mijn fotoschilderijtje zo mooi en natuurlijk mogelijk wil houden. Daar zit veel tijd en energie in. Voer geeft humus, onkruid en schimmel.
- Er zijn twee schuiltentjes met een voerplek en daar mag het uiteraard wel, zij het met mate. Voer is aanwezig.
- Graag komen op de afgesproken tijd. Ik heb vaak andere werkzaamheden en moet dan langer dan nodig op de huurder(s) wachten.
- Rokers (buiten!) graag jullie peuken meenemen als je weg gaat. Geldt ook voor ander afval.
- Graag zoveel mogelijk in de tentjes en de hut verblijven om de vogels niet onnodig te verstoren. Bovendien heb je zo ook meer te fotograferen.
- Chalethuur en workshops dienen bij boeking vooruit betaald te worden.
- Restitutie is alleen mogelijk vanwege ziekte of eerstelijns familieomstandigheden. Bij overige verhindering wordt een nieuwe datum gepland.
- Afzeggen vanwege slechte weerscondities (geldt alleen voor de fotohut verhuur) mag te allen tijde zonder consequenties. Er wordt ook dan een nieuwe datum gepland.


  Soortenlijst boshut GarderenSoortenlijst boshut Garderen