Workshop vlinders en orchideeën in het vrolijke Viroinval

VOL VOOR 2018.

Voor de echte vlinder en orchideeën liefhebber organiseer ik de macrofotografie reis naar Viroinval in België. Viroinval ligt in een prachtig glooiend kalksteen landschap in de Zuidelijke Belgische Ardennen. In 2018 gaan we weer van 7 t/m 10 juni.

Het gebied staat bekend om zijn orchideeën en vlinders. Gedurende een lang weekeinde trekken we gezamenlijk langs enkele befaamde kruidenweides en kloven waar we op zoek gaan naar de mooiste macro onderwerpen.

Het is een geheel verzorgde reis met vol pension. We verblijven in het gezelligste hotel van de Ardennen; La Calestienne. Het enige dat je eigenlijk mee hoeft te nemen is je fototas en een goed humeur;-) Elke dag starten we met een vroeg ontbijt waar een opdracht wordt uitgelegd. Elke avond bespreken we de die dag gemaakte foto’s op een beamer.

De vertrek datum is donderdag 7 juni en we komen aan rond 16.00 uur. De reis duurt 4 dagen. Zondag 10 juni sluiten we het weekeinde af om 13.00 uur en vangen we de thuis reis aan. We fotograferen dus op vrijdag, zaterdag en zondagmorgen. De reis kost € 475,00 all-in. Alleen het vervoer is voor eigen rekening.

Als je met ons mee wilt, schrijf je dan nu in. Of bel met 0653384575 voor meer informatie. We zien elkaar in de Ardennen!

Impressie 2014, impressie 2015, impressie 2016, impressie 2017