Bedrijfs workshop Form International

June 12, 2016  •  Leave a Comment

Deze week een natuurfotografie workshop gegeven aan 14 werknemers van Form International uit Hattem. Locatie Barneveld in 't Paradijs. Ja zo heet het echt. De zorgboerderij met dezelfde naam ligt in een schitterend natuurgebied dat een uitstekende uitvalsbasis vormt voor een bedrijfsuitje. Bijgaande foto's laten zien hoe pure fotoamateurs tot grote hoogtes reiken als ze onder begeleiding hun eigen camera's leren stress testen. Ik ben iedere keer weer verbaasd over de geweldige resultaten die ze uit hun fotoapparaten weten te halen. Bedankt beste mensen voor een hele leuke fotomiddag! Bijgaand mijn selectie.


Comments

No comments posted.
Loading...

Keywords
Archive
January February March April May June July August September (5) October (1) November December (4)
January February March (3) April May June July (2) August September (1) October (2) November (2) December (2)
January (1) February (3) March (1) April May (2) June (2) July (2) August September October (2) November December
January February (1) March April (1) May June July (1) August September October November December